Losionom na bazi suncokretovog ulja do poboljšanja vaše kose

Hladno cedjeno suncokretovo ulje je jedan od najmoćnijih prirodnih izvora različitih hranljivih sastojaka potrebnih organizmu i korisnih za zdravlje srca i imunitet.

Istraživanja su pokazala da hladno cedjeno suncokretovo ulje utiče na stvaranje zaštitne barijere od infekcija na koži prevremeno rodjenih beba.

Losion sa hladno cedjenim uljem suncokreta za kosu:

Pomešajte 1/2 šolje suvog cveta kamilice, 1/4 šolje suvih listova ruzmarina sa 1 šoljom hladno cedjenog suncokretovog ulja i kuvajte 30 minuta. Prespite u teglu, pokrijte gazom i čuvajte na toplom mestu nedelju dana uz svakodnevno mešanje.Nakon 7 dana sadržaj procedite preko gaze i sipajte u čistu teglu. Pre upotrebe zagrejte ulje na minimalnoj temperaturi nekoliko minuta, a kosu pokvasite toplom vodom, rukama iscedite kosu od viška vode pa onda nanesite toplo ulje. Pokrijte vlasište kapom za tuširanje, a preko nje zavijte peškir. Držite na glavi 20-30 minuta pa operite kosu šamponom.

 

Ovo je veoma efikasna metoda za poboljšanje kvaliteta kose jer rešava problem peruti,masne kose i opadanja. Daje kosi poseban sjaj zbog visokog sadržaja vitamina koji regenerišu koren dlake i dlaku. Primenjivati svakodnevno dok se problem koji imate ne reši.

 

2 thoughts on “Losionom na bazi suncokretovog ulja do poboljšanja vaše kose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *